210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Ασφαλιστικές Απάτες

Οι δόλιες ασφαλιστικές αξιώσεις αποτελούν ένα αυξανόμενο φαινόμενο παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι το 10% των αποζημιώσεων που καταβάλλονται ετησίως δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικά περιστατικά, αλλά πρόκειται για καλοστημένες απάτες. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα δικαστήρια επιδικάζουν όλο και μεγαλύτερες αποζημιώσεις, ευνοεί τη δημιουργία “κουλτούρας δολίων ασφαλιστικών απαιτήσεων”, πλήττοντας τόσο τις ασφαλιστικές εταιρείες, όσο και τους ιδιώτες ή επιχειρήσεις που καλούνται να αποζημιώσουν τον “παθόντα”.

Στο γραφείο του ντέτεκτιβ Αντώνη Καζάκη ενεργούμε για λογαριασμό πολλών ιδιωτών και εταιριών, προκειμένου να διερευνήσουμε ύποπτες ασφαλιστικές απαιτήσεις εις βάρος τους. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να ξεχωρίζει ποιες φαινομενικά νόμιμες υποθέσεις δεν είναι παρά μόνο καλοστημένες απάτες, οι οποίες έχουν ως στόχο να αποσπάσουν δολίως αποζημιώσεις από τους πελάτες μας.

Διεξάγουμε διακριτικές έρευνες ώστε να διαφυλάξουμε το κύρος των εμπλεκόμενων πριν εξακριβωθούν οι υποψίες μας και καταλήξουμε σε αδιάσειστες αποδείξεις. Έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε περιπτώσεις όπως:

  • δόλιες αξιώσεις εργατικών ατυχημάτων
  • δόλιες αξιώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών
  • έρευνες τροχαίων ατυχημάτων

Ξεκινάμε κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπόψη τις πλήρεις λεπτομέρειες, και συζητώντας τις υποψίες σας μαζί σας. Σας παρουσιάζουμε τις διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες, και διενεργούμε έρευνες σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Διεξάγουμε εξονυχιστικές έρευνες και σας παρέχουμε τα στοιχεία που θα αποδείξουν την απάτη, εφόσον αυτή υφίσταται, και θα σας απαλλάξουν από τις όποιες ασφαλιστικές απαιτήσεις.

Ntetektib

ντετεκτιβ

ντετέκτιβ

Ντετεκτιβ

ντετεκτιβ αθηνα

ντετεκτιβ πειραιας

γραφεία ιδιωτικών ερευνών

γραφεια ιδιωτικων ερευνων αθηνα

γραφεια ιδιωτικων ερευνων πειραιας

γραφεια ερευνων

ιδιωτικες ερευνες

Η ιστοσελδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.com
Detective-kazakis.gr © 2018 | Design and Development with by Webartstudio.gr | All rights reserved!